Bet365 App: all informasjon

Hvordan laste ned appen og spille bet365 på mobilen

Verified
365SPILL
Join now →
Bonus & Offers details
Sportsspill Åpne konto tilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365.
T&C:

Expires on: 31-12-2023
Last check: 2 days ago

Det som er bra med bet365 og mobilspilling er at du faktisk ikke behøver å laste ned en app eller noen ting, om du ikke vil. Du kan faktisk gå rett inn på nettleseren på telefonen din, være det seg på iOS eller på Android og du kommer til å finne et mobiloptimalisert online casino rett i telefonen din, uten behov for å laste ned noe eller slikt.

Om du dog skulle ønske det som en app kan du naturligvis laste det ned. Du behøver bare å gå inn på telefonen din butikk og laste det ned der som hvilken som helst annen app. Det eneste som anbefales er at du har en god nettlinje slik at du kan nyte det bet365 tilbyr i forhold til grafikk og animasjoner. Du finner ikke bare slots heller, men også rulett og blackjack, i tillegg til lisensierte slots som Iron Man 2 og Rocky. For den optimale opplevelsen anbefales det å bruke en iPad eller et Android nettbrett.

bet365-app

Hvordan man registrerer seg på bet365

Det er ganske enkelt å registrere seg, man behøver å trykke på registreringsknappen som finnes der, enten på telefonen eller på PC-en. Så følger man bare stegene og instruksjonene der. Lett som en plett, som barn sier og når man gjør det så får man også bonusene som bet365 tilbyr nye spillere.

bet365 sine bonuser

Velkomstbonusen hos bet365

Velkomstbonusen er helt ok da den gir deg en 100 prosent match på ditt første innskudd, på opp till 1000 kroner. Så om du setter inn 1000 kroner når du først registrerer deg får du totalt 2000 å spille for. Omsetningskravet er på rimelige ganger 15, noe som betyr at om du vet hvordan du spiller, så er det høyst sannsynlig at du virkelig får dra nytte av bonusen. Uansett så kommer du jo til å ha det gøy mens du spiller, som er noe av poenget i det minste. Bonusen er fordelt på tre avdrag, hvor du først får 20 prosent, så 30 før du til slutt får resten av bonusen å spille med, når du har brukt de tidligere avdragene.

Bonusene for ekisterende spillere

Det finnes et par bonuser som er basert på lojalitet. Den ene heter Slots Club, som du kan bli medlem av. Der må du spille slots for ekte penger for å samle opp poeng, som da leder til ulike bonuser du får av bet365. Hva slags bonuser du får avhenger rett og slett på tidspunktet du utløser de, da de forandrer seg hele tiden.

Det finnes også et generelt lojalitetsprogram hvor du igjen bare er påkrevd å spille med ekte penger. Men her gjelder ikke bare slots, men alle typer av spill på bet365. Det finnes tre ulike nivå og kommer du deg opp til Gold, så er bonusene bedre. Jo mer du spiller, jo bedre er bonusene en blir tilbudt. Om harvirkelig spilt lenge og har samlet nok poeng så finnes også Milestone bonuser, som er enda bedre igjen.

Bet365-bonuskoden er sjekket i . Denne kampanjen løper for alle .

Bonuskoden 365 APP kan brukes under registrering, men endrer ikke tilbudsbeløpet på noen måte.

Andre interessante kampanjer vi har dekryptert for deg. Ta en titt hvis du ønsker å ha flere spillkontoer og kombinere flere velkomstbonuser (eksklusiv kun for britiske spillere)

Denne artikkelen er dedikert til Bet365 velkomstbonusene og er basert på vår personlige erfaring.

Sist oppdatert: